Nosaltres

Vitoka Natural fa cura el que més t'importa

Som un equip multidisciplinari de tècnics, i del món del màrqueting entusiastes de la naturalesa, productes ecològics, tecnologia i productes del cànem al costat de les seves aplicacions pràctiques no lúdiques. També ens interessa variats productes ecològics, naturals i aplicacions benèfiques en el medi ambient. Vam fer un pas endavant i decidim crear la societat per a fer realitat els nostres somnis i projectes professionals.

El nostre somni és transformar les terres dels pobles despoblats o amb perill de despoblament a Espanya en terres de cultiu ecològic gràcies al cànem. Oferint als agricultors els coneixements per a ajudar-los i aportar més ingressos econòmics i, en fer-ho, aconseguir un gran impacte positiu en el problema de la despoblació i al seu torn fomentar un cultiu beneficiós per al medi ambient.

ALGUNES DE LES NOSTRES MARQUES...

Volem fer realitat la nostra missió de «Salvem un Poble» un programa d'accions d'ajuda al desenvolupament del cultiu del cànem industrial. És per aquest motiu que creiem i donem suport a l'agricultura sostenible, perquè els productes de la terra conreats de manera respectuosa i sense productes químics ajuden a la conservació de la terra i al seu torn ens beneficia a tots, que és el nostre bé més preuat.

Els nostres valors

01.

Les persones

En el nostre dia a dia tractem amb moltes persones, i si aquestes són felices nosaltres també ho serem. Per aquesta raó, en *Vitoka Natural cuidem del nostre equip i dels nostres clients com si d’una gran família es tractés. Sabem que les persones estan per sobre de tot.

02.

La teva salut i la dels teus

Volem que tot aquell que ho desitgi pugui accedir als nostres productes, i aquesta és la nostra missió: poder arribar cada dia a més persones i que cada vegada siguem més els que gaudim dels beneficis del cànem.

03.

La Terra

És per aquest motiu que creiem i donem suport a l’agricultura  del cànem industrial per ser sostenible, perquè el cultiu del cànem industrial de manera respectuosa i sense productes químics ajuden a la conservació de la terra, que és el nostre bé més preuat.

Equip

El que pensem

"La necessitat de fer inversions en les zones despoblades o poblacions en perill, a aplicar mesures que permetin fixar a la població o atreure població, que es facilitin l'economia rural perquè creixi l'ocupació i, en definitiva, es promogui la igualtat d'oportunitats."

Ewa Furmanska
CEO

"Creiem i donem suport a l'agricultura sostenible, perquè els productes de la terra conreats de manera respectuosa i sense productes químics ajuden a la conservació de la terra i al seu torn ens beneficia a tots, que és el nostre bé més preuat."

Jordi Rodriguez
Director de Marketing

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó Acceptar, acceptes l ' ús d ' aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits. Més informació    Configurar i més informació
Privacitat